Het succes van de Marketing Boosters

Het programma De Marketingboosters leert jou alles over de specifieke marketing voor fotografen. Wist je dat die echt anders is dan voor andere bedrijven? Met De Marketiingboosters weet je precies welke kanalen je allemaal in moet zetten en hoe. Door middel van 1 op 1 coaching, 12 weken online training, groepscalls en een besloten VIP community ga jij als een speer nieuwe omzet halen. Stap nu in dit programma dat zomaar eens je doorbraak zou kunnen betekenen, net zoals voor vele fotografen die je voorgingen!

Effectieve Website

Wat moet er op je website staan om de juiste doelgroep aan te spreken? Hoe schrijf je de goede teksten, hoe zorg je dat op Google gevonden wordt en hoe zorg je zelf voor een echt mooie site? ​

Social media

Welke social media kanalen zijn voor jouw klanten geschikt? Wat moet je posten en hoe vaak? Hoe krijg je meer volgers, meer likes en meer interactie? En hoe haal je klanten uit je social media? ​

Advertising

Hoe leg je een mailbestand aan via je website? Hoe zorg je dat mensen zich aanmelden voor je mailing en hoe richt je die mailing in? Hoe gebruik je advertenties om aanmeldingen te krijgen? ​

Offline advertising

Wat heb je nodig aan drukwerk, offline netwerken, beurzen evenementen enz? Hoe maak je dit, waar bestel je het en hoe zorg je dat alles bij elkaar klopt? ​

De INHOUD VAN HET PROGRAMMA

Dit zit erin

Let op: er zijn max 12 plekken

1 op 1 coaching

We beginnen met een stevige coach sessie waarin ik al je kanalen met je doorneem en je heel direct en persoonlijk advies geef. Let op: dit is wel keihard werken! Kun jij dat aan?

Online training

Je krijgt toegang tot de meest uitgebreide marketing training voor fotografen die er is. Van je website, je SEO, social media, funnel, adverteren, en nog veel meer. En het mooie is: de training blijft onbeperkt voor je beschikbaar!

Samenwerken

Elke maand een groepscall, toegang tot de community De Marketingboosters zolang het programma duurt waar je nog veel meer training krijgt, een exclusieve LIVE samenwerkdag met lunch en toegang tot een live trainingsdag

Voorgaande edities

BEKIJK HIER DE SAMENWERKDAG MET EEN DEEL VAN DE GROEP

No more excuses...GO!

MVF-
MVF--2
MVF--4
MVF--7
MVF--8
MVF--9

Voor wie is het?

Dit programma is ALLEEN voor fotografen die serious business willen voor hun bedrijf. Die er aan toe zijn om nu concrete stappen te zetten en een stok achter de deur willen. Dit programma is voor jou als je open staat voor duidelijke feedback, je stap voor stap AL jouw marketingkanalen aan wilt pakken en ook nog eens 1 op 1 gecoacht wilt worden. 

Wil jij leren hoe je: 

 • blokkades overwint
 • jouw doelgroep heel strak specificeert
 • jouw homepagina en website knetter effectief inricht 
 • SEO toepast in je teksten
 • jouw social media kanalen sterk inricht
 • een mooie feed krijgt
 • meer volgers, bereik en klanten krijgt met je social media
 • een goede funnel bouwt
 • een effectieve Facebook/Instagram ad maakt
 • offline marketing goed inzet
 • en nog veel meer…

Reviews van andere fotografen​

FAQ

Meest gestelde vragen én de antwoorden

Dit programma is voor jou als samen met een kleine groep collega fotografen wilt leren hoe je het maximale resultaat kunt halen uit je marketing. Als je wilt groeien en meer omzet wilt halen. Als je meer rust wilt en geen energie meer wilt verspillen aan het trekken aan nieuwe klanten. En als je open staat om te leren, te investeren en jezelf nu echt serieus te gaan nemen.

Uit 1 op 1 coaching, online training (die onbeperkt beschikbaar blijft), podcasts, video’s, een werkboek met opdrachten, deelname aan de community De Marketingboosters, masterclasses, een samenwerkdag en een trainingsdag. 

Of te wel: Super uitgebreid en helemaal op maat!

Het programma is GIGA uitgebreid met een 1 op 1 kickstart sessie, een online training van 12 weken (bestaande uit e-learning, video’s podcasts, een werkboek en nog veel meer), groepscalls en een samenwerkdag. Kortom: alles wat je nodig hebt om niet alleen alles te leren maar ook in een lekker ritme te komen om stappen te zetten!

In het groepsprogramma werk je exclusief met mij als het gaat om de coaching. Voor de administratie zul je mails krijgen van mijn VA en mijn communicatie professional Amé helpt ook mee, maar verder werk je rechtstreeks met mij. En natuurlijk met de groep collega fotografen die ook ingestapt is in het programma.

Jazeker! Via deze website kun je meteen bestellen als je het bedrag in 1x wilt betalen. Wil je liever in drie termijnen betalen dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar hello@marketingvoorfotografen.nl

De Giga uitgebreide online training die bij dit programma hoort, blijft LEVENSLANG beschikbaar. Ook de 1 op 1 coach call krijg je op video. De community is alleen zolang het programma duurt.

Zeker niet! Als jij je (opnieuw) wilt verdiepen in de marketing van jouw bedrijf dan is dit echt een aanrader. Je kunt namelijk stap voor stap door de stof heen en krijgt door middel van 1 op 1 coaching advies op maat! Altijd precies goed voor jou!

Dat ligt eraan in hoeverre jij je inzet en de stappen volgt. In de afgelopen editie gaven alle fotografen aan resultaat te hebben gezien. Een groot deel van de deelnemers heeft de kosten er tijdens het programma al weer uit (soms zelf een aantal keer!). Alle deelnemers melden dat de professionaliteit, controle en zelfverzekerdheid enorm stijgen! En in alle gevallen was er al tijdens het programma meer bereik en betere vindbaarheid.

Een speciale Facebookgroep waarin je nog meer training krijgt, al je vragen kunt delen, en ik al die vragen beantwoord. Ook krijg je nog meer tips en tricks en kun je samen sparren. Je krijgt toegang tot deze community zolang het programma duurt.