Hi allemaal! Ik ben Amé Moolenaar en ik ben deel van het Marketing voor Fotografen team als communicatiemedewerker. Ik ondersteun Joke in alles op social media en marketing gebied, dus af en toe zal je ook eens een post of blog van mij voorbij zien komen. 

Dit jaar ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Communicatie. Ik heb hier veel kennis opgedaan over alle verschillende aspecten van marketing en communicatie. Deze kennis wil ik maar al te graag met jullie delen!  

Ik vind het zelf erg interessant om mij te verdiepen in de strategie van bedrijven. Wat is je doelgroep en hoe wil je deze bereiken? Hoe zet je social media zo slim mogelijk in? Kan dit eventueel nog beter? Al deze vragen spelen natuurlijk ook bij de klanten van Marketing voor Fotografen en daarom sluit dit erg goed aan bij mijn interesses. Ik word blij van het verder helpen en adviseren van mensen op het gebied van marketing en communicatie. 

Ik heb enorm veel zin om bij Marketing voor Fotografen aan de slag te gaan!  

Naast voor Marketing voor Fotografen heb ik nog tijd om als freelancer aan de slag te gaan voor andere fotografen. Heb jij nog hulp nodig met jouw social media of marketing? Stuur mij dan gerust een berichtje en wie weet kan ik jou verder helpen! 

E-mail: amemoolenaar@hotmail.com